Mijn Naam is Desiree Lindhout. Ik ben gediplomeerd basispedicure en aangesloten bij Provoet (de brancheorganisatie voor pedicures) .

Inmiddels is mijn pedicurepraktijk aan huis klaar en bent u welkom voor een voetbehandeling.

U bent bij mij aan het juiste adres voor verschillende behandelingen bijvoorbeeld voor het verwijderen van eelt, kloven, likdoorns of het behandelen van een ingroeiende teennagel of mycosenagel (kalknagel).

Om mijzelf te blijven ontwikkelen in dit prachtige vak, ben ik in januari 2021 begonnen met de opleiding Medisch Pedicure. Wanneer ik deze studie heb afgerond, mag ik ook personen helpen met onderliggende ziektebeelden zoals Diabetes of reumatische aandoeningen. Als ik de opleiding heb afgerond zal ik dit kenbaar maken op deze site.

Daarnaast zal ik in de aankomende periode ook een cursus gelpolish volgen zodat ik naast de basisbehandelingen ook nagellak kan aanbrengen die ongeveer 3 รก 4 weken mooi blijft zitten. Wordt vervolgd!

Wilt u een afspraak plannen?

Dat kan; Telefonisch of via Whatsapp: 0611848796

Per mail: info@voetverzorging-lindhout.nl

Tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Desiree Lindhout